Huwelijksarrangement in de BeachClub in Stroombroek

Bij dit huwelijksarrangement is inbegrepen:

  • Koffie/thee met bruidstaart
  • 4 uur onbeperkt dranken van Hollands assortiment (bier, wijn, frisdrank)
  • 2x luxe koude hapjes
  • 2x gesorteerde warme hapjes
  • 3-gangendiner

  Prijs: vanaf € 84,50 p.p op basis van 40 personen.

  De prijs van dit huwelijksarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

   

Elkaar het ja-woord geven

Stap uit binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie? Bij de BeachClub kunt u samen met uw dierbaren de mooiste dag van uw leven beleven. Op het terras met uitzicht op het water zal de ceremonie plaatsvinden. In de avond kunt u samen met uw gezelschap de voetjes van de vloer laten gaan onder leiding van een band of DJ

De mooiste dag van uw leven

Waarschijnlijk heeft u al een langere tijd in gedachte hoe uw trouwdag eruit komt te zien. 

Op het terras met uitzicht op het water staan de gasten u als uw bruidspaar op te wachten. In de middag verzorgt de band of DJ rustige muziek. In de avond gaan de voetjes van de vloer en kunt u swingen op de gespeelde nummers. Voorafgaand aan de feestavond kunt u samen met uw gasten genieten van een heerlijk diner

De BeachClub wordt naar aanleiding van uw wensen omgetoverd tot een schitterende trouwlocatie. Het terras kan worden aangekleed met loungebanken, ballonnen en bloemen. 

Programmavoorbeeld van trouwdag:

13:30 uur: Ontvangst gasten bij BeachClub
14:00 uur: Ceremonie op het terras
15:00 uur: Feliciteren van het bruidspaar
15:30 uur: Aansnijden van de bruidstaart. Genieten van bruidstaart met koffie of thee.
16:00 uur: Band of DJ verzorgt rustige muziek, het gezelschap kan met elkaar bijpraten of dansen op de muziek. 
17:30 uur: Genieten van een 3-gangenmenu.
19:30 uur: Start van de feestavond met band of DJ.
19:30- 23:30 uur: Feestavond, tijdens de feestavond worden 2 koude en 2 warme hapjes geserveerd. Tevens kunt u onbeperkt dranken van Hollands assortiment nuttigen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Langste waterskibaan van Nederland

Bij de BeachClub komt u zowel zonaanbieders, mensen die iets te vieren hebben en watersportliefhebbers tegen. U kunt actief bezig zijn op de kabelwaterskibaan van maar liefst 1.005 meter of het schouwspel op het water vanaf het terras bekijken.

Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus u kunt gerust met uw familie of vrienden komen.

Lunchen kunnen vakantiegangers en zakelijke bezoekers op gezellig en ontspannen terras. In de avond ruikt u de geur van barbecue. Tevens is het het decor van spetterende jubilieum, verjaardags of trouwfeesten. De mooiste recreatieplas van de Achterhoek is gemakkelijk te bereiken en heeft een unieke setting.

Watersport

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. Meerdere sportievelingen kunnen tegelijkertijd op het water. De sessies duren afhankelijk van uw voorkeur 1,2 of 3 uur.

Waterskien kunt u met het hele gezin doen, maar is ook zeker een activiteit voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. U kunt actie op het water combineren met een borrel of barbecue erna.

Wakeboarden: Wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden.

Omgeving

In stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek.

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de andere kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. U kunt heerlijk ontspannen in een schitterende en rustige natuuromgeving.